Ezt a könyvet nem lehet pár nap alatt elolvasni, nekem legalábbis kis adagokban kellett fogyasztani. Sok minden van benne, nagyon hasznos, érdekes és tömény.

Különösen a Szuperérzékeny vagyok? című első része után ajánlott annak, aki abban magára ismer.  Soha nem késő felfedezni önmagunk, soha nem késő javítani életminőségünkön és párkapcsolatunkon. Soha nem késő elkezdeni elfogadóan és pozitívan állni saját belső világunkhoz és elkezdeni önállóvá, függetlenné, szabaddá, szerethetővé és szeretővé válni.

Élethelyzeteken, gyakorlati példákon keresztül segít felismerni, megismerni a problémákat, enyhíteni a konfliktusokat és toleránssá válni mind magunkkal, mind a párunkkal szemben. Akár szuperérzékeny, akár nem.

 

Szerző: 76.andi  2015.02.05. 10:53 Szólj hozzá!

Címkék: pszichológia

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasoterem.blog.hu/api/trackback/id/tr957143035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása