Nagyon kíváncsi voltam a facebook oldal és a hírverés után a regényre.

Kicsit furának tartottam a stílusát, nem mindig volt könnyű követni, viszont rávilágított a visszásságokra, az állattartás felelősségére, az emberek borzasztó nemtörődöm hozzáállására amikor "csak" állatokról van szó. Szívszorító volt olvasni, és azt is, hogy milyen kis odafigyeléssel, empátiával élhetővé lehetne tenni állatokkal való kapcsolatainkat.

Nem tudom mennyi ideig lehetünk ilyen slendriánok, szívtelenek a természettel, az állatainkkal. Mikor isszuk meg a levét és vajon fordulhatnak-e jobbra a dolgok. Feltámad az emberek lelkiismerete? A most is segítő, törődő, gondoskodó maroknyi embercsoportokon kívül lesznek vajon olyanok, akik átállnak a másik oldalról és segítenek?

Talányos kérdések, de addig is, akik megvették és olvassák a könyvet, like-olják a facebook-on a képeket, ők talán elkezdhetik....

Szerző: 76.andi  2015.08.24. 14:25 Szólj hozzá!

Címkék: állatos realista

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasoterem.blog.hu/api/trackback/id/tr897730556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása