A népszerű francia szerző könyveit olvasni mindig eleven élmény. Új kötete sorsfordító találkozásokról szóló monológokat tartalmaz, olyan lehetőségeket mutat meg, amelyek képesek megváltoztatni szereplőik életét, vagy legalábbis újraértelmezni azokat. A könyvben olvasható elbeszélések olyan találkozásokról szólnak, amelyek reményt adhatnak a legnehezebb pillanatokban is.

Nem olvastam még Gavaldától novellás kötetet, így ez most érdekes élmény volt. Volt, amelyik megfogott. Sőt, volt amelyik rögtön az elejétől lenyűgözött, volt amelyik csak a végén, amikor összeállt a kép. Valamilyen formában mindegyik hatással volt rám, tehát mondhatom, hogy végeredményben tetszett a kis kötet. Szeretem ezeket a rövid történeteteket és csodálom azokat az írókat, akik ilyen szépen fel tudják építeni a novelláikat. Tóth Krisztina a kedvencem, de nem fogom félretenni Anna Gavaldát sem, ha még belebotlok egy-egy kötetébe. Az viszont elgondolkodtatott, hogy a reményt... a reményt azért nem mindenhol találtam meg.

Szerző: 76.andi  2018.06.13. 10:10 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasoterem.blog.hu/api/trackback/id/tr9514042870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása