Na most, azon gondolkodtam végig, hogy vajon muszáj volt ezt a harmadik könyvet megírnia? Ilyen gyorsan? És  ezért a sok-sok politizálásért? A felét nem is értettem, de egyébként sem tetszett. Sok fölösleges leírás, érthetetlen magyarázat, izgalom semmi, főleg az első könyvhöz képest. 

Ráadásul SPOILER (ha esetleg valaki olvas...) nem értettem azt a húzást, hogy az üzbegisztáni részek, mint a "miniszterelnök naplójából" való részletek jelenítődtek meg, közben meg akkor még szó sem volt arról, hogy ő lesz a miniszterelnök. Ez csak újabb hülye csavar volt a sztoriban.

És a végén sajnos valahogy nem tetszett André munkásságának áttekintése, a sok halálosztás kiemelése, ezzel szemben meg a "Fruzsikázás".

Olyan súlytalan lett az egész történet és semmi újat nem nyújtott.

Sokkal maradandóbb jelenetek maradtak meg az első részből. Ez érthetetlen.

El is olvasom a többség véleményét, hátha rosszul látom.

Szerző: 76.andi  2015.09.23. 11:25 Szólj hozzá!

Címkék: magyar regény kaland

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasoterem.blog.hu/api/trackback/id/tr297811318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása