Ez egy élethelyzet gyerekkortól időskorig. A szépség, a fiatalság fogságában. Küzdelem. Harc a ráncok, az idők múlása ellen, de azért még nem túlságosan kiingó mederben, hogy ne legyen nagy konfliktus.

Vázlatosan, részletek nélkül. Amit az újságokból ki lehet ollózni.

Lehet h. mostanában velem van a baj, de ez sem tetszett. Nem vitt el mélységekbe, nem nyújtott sem kapaszkodót, sem támpontot. Nem volt katarzis, nem volt bonyodalom. A problémák hipp-hopp megoldódtak, nem voltak nagy ráébredések, beszélgetések, szembenézés. A felszínen való kapargászás... de hogy mi van a mélyben, ne derült ki.

Számomra az egyetlen tanulság: Találd meg a másik feled, aki elfogad és megért úgy, ahogy vagy és akkor bármilyen dilid lehet. (De ez már Brigitte Jones-nál világossá vált)

Szerző: 76.andi  2015.06.15. 11:06 Szólj hozzá!

Címkék: magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasoterem.blog.hu/api/trackback/id/tr277545578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása