Azt hiszem megjegyeztem ezt az elsőre nem könnyen emészthetőnek tűnő nevet. A könyv pedig az ezoterikus bibliám lett és fő műnek lépett elő. 

Nagyszerűen foglalja össze az elmúlt években szerzett tapasztalataimat, erősíti meg kialakuló világnézetemet, összegzi a tudásomat (ahol esetleg túllépi oda még biztos, hogy vissza fogok térni). Biztos, hogy nem mindenre, de nagyon sok mindenre választ ad. Meglátásai, hite, tudása mindenben megegyezik azzal, amiket én igyekeztem magamévá tenni az "új életemben".

Érinti az ezoteria világképét, a hipnózist, az asztrológiát, a betegségek jeleit, a sorsot, teremtést és a reinkarnációt. Egyszerűen fantasztikus, néhol mellbevágó, de mindenképpen elgondolkodtató és megszívlelendő.

Aki érdeklődik ezek iránt a témák iránt, annak melegen ajánlom!

Szerző: 76.andi  2014.12.04. 11:39 Szólj hozzá!

Címkék: ezoteria

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasoterem.blog.hu/api/trackback/id/tr716956643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása