Kikapcsolódásra volt szükségem a gyerekek iskolakezdése, a munkahelyi hajtás és a tanfolyamom elvégzése után. És kábé ennyi a mentségem. Hiába szeretnék rajongó lenni… csak sóhajtozom olvasás közben. Nem mondom, hogy sajnáltam rá az időt, mert mégiscsak olvasás és olvasni jó! De…

A könyv egyébként az elköteleződni képtelen, felelősségtől félő, nőket, kalandokat hajszoló férfiról szól. Mellette pedig felbukkan a nő. Aki szintén problémákkal küszködik. Magát mindig alárendelő, mások érdekeit szem előtt tartó, saját vágyait feladó attitűddel. Őket sodorja egymás felé az élet, a véletlen vagy éppen a tudatos akarat…?

Közben pedig témának, dilemmának felbukkan a halál utáni élet. A lehetőség, hogy gyenge főhősünk kilábaljon baklövéseiből, esélyt kapjon egy másfajta életre.

A kezdeti bő lére eresztett leírás, cselekményfűzés után a vége nekem hirtelen és összecsapott lett, regényhez nem egészen méltóan sok nyitva hagyott történetszállal. Bár ezt tipikusan Vass Virág-stílus, ettől azért nem lesz emészthetőbb. Lazázni viszont nem hagy kívánnivalót maga után, azt hiszem…

 

Szerző: 76.andi  2013.11.08. 10:50 Szólj hozzá!

Címkék: magyar regény romantikus

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasoterem.blog.hu/api/trackback/id/tr605620516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása