Limonádé a nyári melegben.

Azt hiszem ez a tökéletes jellemzése a könyvnek.

Azért vártam picit többet, mint ami jutott, mikor elolvastam, mert jó véleményeket találtam róla, és olyan jelzőket, mint vicces, szellemes, irónikus. Számomra nem volt egy átlagos könnyed, romantikus történetnél több. Arra viszont tökéletes lett, hogy az autóbalesetem után segítsen visszarázódni a betűk, könyvek, olvasás világába. Nem megterhelően, nem túlbonyolítottan, hanem lazán,könnyedén, gyorsan.

Hősnőnk kicsivel elmúlt harminc, túlvan egy váláson, próbálja szokni új életét, alkalmazkodni amikor véletlenül belebotlik első  és gyermekkori szerelmébe. Közben főzős blogot ír a neten, aminek a címe Habcsók innen az édes jelző. Van egy kissé összezavarodott húga és egy botladozó fiú barátja. A regényben előfordul még néhány recept, déli hangulat, egy kis Olaszország és Franciaország, plusz egy kutya.

Aranyos, de végső soron örülök, hogy könyvtári kölcsönzés és nem saját példány!

Szerző: 76.andi  2013.07.10. 11:26 Szólj hozzá!

Címkék: magyar regény romantikus

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasoterem.blog.hu/api/trackback/id/tr935398761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása